Singelkoor

Zondag 6 oktober wordt er tijdens de dienst een optreden verzorgd door het Singelkoor uit Dordrecht. Het belooft een leuke dienst te worden waarbij de optredens van het koor zijn afgestemd met de voorganger ds. Groeneveld).

Het Singelkoor is een christelijk koor uit Dordrecht, hoe lang zij bestaan is onbekend maar waarschijnlijk zo rond de 45 jaar. Het koor bestaat uit 25 enthousiaste leden, die met elkaar tijdens kerkdiensten optredens verzorgen. Deze optredens vinden plaats in aangepaste kerkdiensten. Het Singelkoor heeft een vaste pianiste en dirigent. In 2018 heeft het koor een cd opgenomen met de titel “gewoon anders” want dit is precies wat het Singelkoor is. Een geweldig koor, maar op sommige gebieden anders en dat is prima!

De cd is dan ook een resultaat van hard werken, en hier zijn zij trots op. Iedereen is welkom bij het Singelkoor, er zijn geen grenzen in leeftijden of muzikaliteit. Zij repeteren iedere tweede en vierde dinsdag van de maand in de Wilhelminakerk in Dordrecht van 19.15 tot 20.30. Kom gerust eens kijken of mee repeteren, het koor is ook altijd blij met vrijwilligers.

Na de dienst is er de mogelijkheid om de CD te kopen (voor 10 euro).

We hopen jullie dan graag te zien bij de dienst op 6 oktober, om 10.00 uur in De Open Hof.

Namens de commissie Eredienst

Sietze Buist