Primeur: Passion4kids op 8 april in Heerjansdam – Gaat ivm Coronavirus niet door

Op woensdag 8 april vindt dit unieke muziekeve-nement – naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion – voor de zesde keer plaats. Dit jaar zorgt christelijk kindcentrum De Rank ervoor dat Heerjansdam de primeur heeft: het veld achter de Dorpskerk vormt het toneel van Passion4kids. Voorafgaand hieraan is de tocht met het verlichte kruis waaraan de kinderen, hun ouders en andere betrokkenen en belangstellen-den kunnen deelnemen.

Talenten

In de afgelopen vijf jaar was de organisatie van Passion4kids in handen van christelijk kindcen-trum De Notenbalk in Zwijndrecht. Kinderen en leerkrachten van De Rank in Heerjansdam heb-ben nu met veel plezier het stokje overgenomen. Daarbij krijgen ze nog wel hulp van kinderen en leerkrachten van groep 5 tot en met 8 van De Notenbalk, maar ook van een groep PIT’ers, ouders en andere vrijwilligers. “Met elkaar zijn ze vol passie bezig om van Passion4kids weer een indrukwekkend spektakel met zang, spel en dans te maken,” aldus Anneke van de Pol, directeur van kindcentrum De Rank.

Passion4kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel en is verbonden met de christelijke identiteit van PIT kinder-opvang & onderwijs. De insteek van de kinderen van De Rank en De Notenbalk is nog meer mensen deelge-noot te maken van deze bijzondere vertelling over de laatste uren van het leven van Jezus en van hoop voor de toekomst. “Het is en blijft elk jaar opnieuw mooi om Passion4kids te organiseren. Het is geweldig om te ervaren wat een talenten we in huis hebben,” vindt Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs.

“We zijn blij dat we na het Raadhuisplein weer zo’n prachtige plek voor Passion4kids hebben gevonden. Op 8 april is iedereen ’s avonds van harte welkom achter de Heerjansdamse Dorpskerk. Mis het niet!”

Nieuwsbrief 218