Kerkbalans 2019: ‘Geef voor je kerk’

In de week van 14 – 19 januari ontvangt u een uitnodiging om (weer) deel te nemen aan de Actie Kerkbalans. Over waarom u meedoet is inmiddels al veel geschreven: om financieel gezond te blijven is de kerk volledig afhankelijk van de financiële bijdragen van kerkleden. Daarom in dit laatste bericht alleen nog wat praktische puntjes op een rij gezet:

Automatische incasso in januari:
Veel mensen geven via automatische incasso een vast bedrag per maand en daar zijn we erg blij mee. Omdat alle toezeggingen opnieuw ingevoerd moeten worden, kunnen wij in de maand januari niet incasseren. De maand januari nemen we dan in februari mee. Vindt u dit niet prettig dan kunt u er natuurlijk voor kiezen uw jaarlijkse bijdrage door 11 te delen. U kunt de gewenste betaalmaanden aangeven op het gele toezeggingsformulier.

De actie-enveloppe wordt bij u opgehaald:
In principe wordt elke antwoordenveloppe weer persoonlijk opgehaald. Maakt u het de lopers niet te moeilijk en zorgt u a.u.b. dat hij klaar ligt? U kunt de enveloppe ook in de kerk bezorgen; geeft u dit dan even door aan degene die bij u de enveloppe bezorgd heeft?

Toezeggingsformulier nu ook digitaal:
Met ingang van dit jaar is het ook mogelijk uw toezeggingsformulier digitaal in te vullen. U gaat hiervoor naar onze website: www.deopenhof-hia.nl. Op de eerste pagina vindt u rechtsboven een knop met het logo van de Actie Kerkbalans. Als u hierop klikt, vindt u het toezeggingsformulier dat u kunt invullen. Dan klikken op “bevestig & verstuur” en uw formulier wordt gemaild naar onderstaand vvb-mailadres. U krijgt zelf ook een bevestigingsmail terug. Ook hier weer de vraag om uw bezorger/ster even te melden dat hij/zij niet bij u langs hoeft te komen om de enveloppe op te halen.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Jan van Es, VVB-administrateur, vvb.deopenhof@gmail.com