Bij de paasdiensten, vieren in De Open Hof en thuis.

Hoewel we nog volop in de 40-dagen zijn worden er op de achtergrond voorbereidingen getroffen voor de paasvieringen. Toen we vorig jaar niet in de kerk konden zijn, hadden we niet kunnen weten dat ook Pasen 2021 nog verre van normaal zou zijn.

Omdat we toch heel graag samen vieren, al is het met een beeldscherm tussen ons in, stellen de werkgroep Eredienst en de Diaconie het volgende voor.

We hopen in ieder geval in klein gezelschap in de kerk te kunnen zijn bij de vieringen. Maar wat zou het fijn zijn te weten dat er ook thuis wordt meegevierd. Daartoe zullen we een pakketje samenstellen voor de paasvieringen met daarin een kleinigheid voor elke dienst vanaf Witte Donderdag tot de Paasmorgen.

We hopen na ruim een jaar op de Witte Donderdag met elkaar brood en wijn te delen, uiteraard volledig coronaproof. Voor de thuisvierders zal er in het pakketje een flesje wijn en matses zijn, om zo thuis mee te vieren. Wat er verder nog in het tasje komt te zitten, houden we nog even voor ons.

Hoe gaat het in zijn werk. Uiterlijk 23 maart geeft u aan of u een ‘thuisvierpakketje’ wil ontvangen. U geeft daarbij aan met hoe velen u thuis viert en of u wijn of druivensap wil.

De dagen erna worden de pakketjes klaargemaakt in De Open Hof. Op een aantal momenten is de kerk open en kunt u het pakketje komen halen of het wordt thuis gebracht.

Samengevat:

Viert u de dienst(en) in de stille week met ons mee?

Meldt u dan aan bij

Emmy Hilmert (ehilmert@gmail.com en telefoon 06-17874928)

of bij Lex Figee (p.jfigee@freeler.nl en telefoon 06-46975746)

Vergeet daarbij niet aan te geven voor hoeveel personen u het pakketje wil en of u wijn of druivensap verkiest.

Bent u zelf niet in staat het pakketje op te halen, dan horen we dat graag, wij zorgen dat het wordt thuisbezorgd.

 

Ophaalmomenten in De Open Hof:

zondag 28 maart: 11.15-11.45

maandag 29 maart: 10.00-11.00

dinsdag 30 maart: 10.00-11.00

woensdag 31 maart:; 18.45-19.15

 

Ds. Antoinette van der Wel (dsavdwel@deopenhof-hia.nl en telefoon 06-10812631)