Actie Kerkbalans 2021

In januari volgend jaar houden we weer onze jaarlijkse Actie Kerkbalans. In een korte serie van artikelen in de nieuwsbrieven van deze periode worden een aantal onderwerpen toegelicht.

In deze nieuwsbrief willen wij uw aandacht vragen voor een aantal organisatorische zaken  in verband met de corona maatregelen om besmetting te voorkomen .

Waar wij nu uw aandacht voor vragen is het volgende:

Het bezorgen van de uitnodigingsbrief.

Het is de bedoeling dat in de 2e week van januari de informatie met het toezeggingsformulier voor de Actie Kerkbalans 2021  zoals gewoonlijk bij u thuis bezorgd wordt. Omdat we in coronatijd het aantal fysieke contacten zoveel mogelijk willen beperken, bellen we dit jaar hiervoor niet bij u aan.  De uitnodigingsbrief  wordt bij u in de brievenbus gestopt.

Verschillende mogelijkheden om te reageren:      

  • In principe vragen wij u om zoveel als mogelijk het digitale toezeggingsformulier op de website te gebruiken.
  • Lukt dit niet dan kunt u zelf uw envelop in de brievenbus van de kerk te stoppen, of
  • U kunt uw antwoordenvelop brengen bij degene die de uitnodigingsbrief bij u heeft gebracht.
  • Natuurlijk kunt u uw antwoordenvelop ook nog per post retourneren.

Mocht u onverhoopt helemaal niet de deur uit kunnen dan kunt u altijd degene die uw uitnodiging heeft gebracht even bellen zodat de envelop alsnog bij u opgehaald wordt.

De gegevens van uw bezorger staan op de uitnodigingsenvelop.

Het gebruik van het digitale toezeggingsformulier op deze website heeft uitdrukkelijk onze voorkeur. De bediening is zeer eenvoudig; het werkt precies hetzelfde als het met de hand invullen van het vertrouwde gele formulier wat u elk jaar ontvangt. Bovendien ontvangt u automatisch een bevestigingsmailtje. De VVB-administrateur ontvangt het bericht dat u via de website het toezeggingsformulier heeft ingevuld.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Namens het College van Kerkrentmeesters,

Jan van Es, VVB-administrateur.

078-6813763, vvb@deopenhof-hia.nl