Kerkdienst: maximaal 75 kerkgangers

Elke zondagmorgen is er een eredienst in De Open Hof. De vieringen beginnen om 10.00 uur.

Sinds zondag 30 januari 2022 kunnen we weer zo’n 75 kerkgangers toelaten in de eredienst. U bent van harte welkom.

Wel is het nodig dat u zich aanmeldt via aanmelden@deopenhof-hia.nl. vóór donderdagmiddag 17.00 uur. U kunt ook op vrijdagmorgen tussen 9.00 en 11.00 uur bellen naar 078-6813809.

Wij verzoeken u een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij verplaatsingen in de kerk. Tijdens het deelnemen aan de kerkdienst is het dragen van een mondkapje niet verplicht. We krijgen een plaats aangewezen in de kerk en zingen “ingetogen”. Uiteraard houden we ons aan de corona basisregels: 1.5 meter afstand en bij klachten blijven we thuis.

U kunt onze diensten ook thuis meebeleven door te klikken op: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10156

Liturgie

De liturgie wordt ondersteund middels een visuele weergave van liederen en schriftlezingen via de beamer. Liederen worden in het algemeen gezongen uit het “Liedboek – Zingen en bidden in huis en kerk“.

Wilt u iets weten of meedelen met betrekking tot de eredienst? Mail dan naar liturgie@deopenhof-hia.nl.

Voor de kinderen

Voor de jongste kinderen (leeftijd 0 – 4 jaar) is er onder normale omstandigheden elke zondagmorgen een crèche. maar nu helaas ivm alle coronamaatregelen even niet.

Voor de kinderen uit groepen 1 t/m 8 van de basisschool is er periodiek kindernevendienst en kinderkerk. Meer informatie vindt u op kindernevendienst.

Bijzondere kerkdiensten

Sommige vieringen hebben een bijzonder karakter. Denk bijvoorbeeld aan: startzondag, scholendiensten, vredeszondag, werelddiaconaatszondag en zendingszondag. De bid- en dankdag voor gewas en arbeid krijgt aandacht in de zondag ná die woensdag.