Diensten online en max. 60 bezoekers

Elke zondagmorgen is er een eredienst in De Open Hof. De vieringen beginnen om 10.00 uur.

Nog steeds hebben wij te maken met beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Maar sinds vrijdag 5 juni mogen wij u weer van harte uitnodigen om onze diensten bij te wonen. Het aantal bezoekers is nog wel beperkt. Er is een maximum van 60 mensen (inclusief kinderen, exclusief medewerkers). Natuurlijk gelden de basisregels van de overheid nog steeds.

Maar u bent weer van harte welkom!

Heeft u géén gezondheidsklachten en wilt u graag een dienst bijwonen? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden.  Vóór donderdagavond 18:00 uur per mail naar aanmelden@deopenhof-hia.nl of telefonisch op vrijdagmorgen tussen 09:00 en 11:00 uur via telefoonnummer 078-6813809.

Natuurlijk blijft u ook van harte welkom om onze diensten online mee te beleven

U kunt onze diensten live volgen door te klikken op:  https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10156

Liturgie

De liturgie wordt ondersteund middels een visuele weergave van liederen en schriftlezingen via de beamer. Liederen worden in het algemeen gezongen uit het “Liedboek – Zingen en bidden in huis en kerk“.

Wilt u iets weten of meedelen met betrekking tot de eredienst? Mail dan naar liturgie@deopenhof-hia.nl.

Bijzondere kerkdiensten

Sommige vieringen hebben een bijzonder karakter. Denk bijvoorbeeld aan: startzondag, scholendiensten, vredeszondag, werelddiaconaatszondag en zendingszondag. De bid- en dankdag voor gewas en arbeid krijgt aandacht in de zondag ná die woensdag.

Tijdens de zomervakantie worden zes keer gezamenlijke vieringen gehouden met de hervormde wijkgemeente ‘De Ark’, afwisselend in beide kerkgebouwen. IVM de corona maatregelen vanuit de overheid, zal dit dit seizoen niet zo zijn.