”Vakantie samen delen” in Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u uw vakantie al geboekt? Dan bent u niet de enige. Veel mensen zijn in deze tijd van het jaar bezig met de vraag waar zij deze zomer naartoe op vakantie gaan. Maar er zijn ook veel mensen die daar alleen maar van kunnen dromen. Voor hen is een vakantie simpelweg onbetaalbaar.

Dit jaar wordt voor de eerste keer de actie ”Vakantiegeld Samen Delen” in Hendrik-Ido-Ambacht gehouden. Ook onze gemeente doet mee, samen met de drie Hervormde wijkgemeenten. Met deze actie willen we aandacht vragen voor de grote verschillen in inkomen onder de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht.

Op dit moment zijn er diverse werkgroepen met personen uit de vier kerken aan het werk om de actie voor te bereiden. Tot en met juni zult u op verschillende momenten aan de actie worden herinnerd. U hoort dan ook hoe u een aanvraag kunt doen of hoe u uw financiële bijdrage kunt leveren.

Maar u wilt misschien nu al meer weten en eigenlijk wij als werkgroep ook wel.

Hiervoor verwijzen wij u naar: www.vakantiegeldsamendelenhia.nl

U vindt daar informatie over het waarom van dit project, hoe het moet gaan werken, over wie er meedoen enz.

Graag willen wij ook weten of u mee wilt doen, of en hoeveel u wilt bijdragen. Hiervoor is een digitaal formulier, die kunt u versturen naar:

         info@vakantiegeldsamendelenhia.nl

Ook een aanvraag kan digitaal verstuurd worden naar:

         info@vakantiegeldsamendelenhia.nl

U kunt erop rekenen dat wij vertrouwelijk omgaan met de gegevens van gevers en ontvangers.