Predikanten

Mw. ds. Marianne Moerland

Bereikbaar op:
Dinsdag, woensdag en vrijdagmorgen, via 078-684 80 87.
E-mail: ds.moerland@deopenhof-hia.nl 

 

Wie ben ik? Lees meer…

Ik ben ds. Marianne Moerland. Vanaf februari 1994 predikant. Mijn eerste gemeente was de gereformeerde kerk van Zevenbergen. Daarna ben ik predikant geweest in Zwijndrecht-Groote Lindt en vanaf 2004 in De Open Hof in Hendrik Ido Ambacht.

In alle ontwikkelingen in de kerk staat mij voor ogen, dat een kerk er is om samen te geloven. We zoeken er inspiratie voor ons leven en delen onze vreugde en onze zorgen. Op zondag komen we samen om ons op de Eeuwige te richten. Dan zingen en bidden we samen. Buiten de eredienst wordt het gesprek persoonlijk. Geloven mag ook handen en voeten krijgen. Mensen hebben elkaar nodig voor zingeving en ook praktische hulp.
Als predikant vind ik het fijn om met verschillende mensen om te gaan. We hoeven niet allemaal op dezelfde manier te geloven. Juist van de verschillen kunnen we leren. Door de ontmoeting met anderen kan ook ons geloof groeien en meer diepgang krijgen.

Om mijn pastorale vaardigheden te ontwikkelen heb ik een Klinisch Pastorale Vorming en de opleiding Contextueel Pastoraat gevolgd.

 

Daarnaast wordt pastorale zorg verleend door ds. Cor Versteeg

Voor aanvraag van pastorale zorg kunnen gemeenteleden contact opnemen met mw. Petra den Otter, telefoon 078-684 08 86.

 

 

 

 

 

Vroegere predikanten staan vermeld onder historie.