Tweede avond Vierluik Voltooid Leven – 8 november, 20.00 uur, De Hoeksteen Zwijndrecht

Vierluik Voltooid Leven

Vier indringende avonden over voltooid leven, wat eraan voorafgaat en wat erop volgt.

Op alle avonden zijn er gesproken bijdragen door ervaringsdeskundigen en mensen uit de betreffende werkvelden. Meestal zullen dat mensen uit de naaste omgeving zijn, mensen die u tegenkomt. Telkens is er ook ruim gelegenheid tot uitwisseling van gedachten en gevoelens. We houden het dicht bij huis, dicht bij de praktijk en dicht bij ons hart.

Waar en wanneer?

Op 25 oktober in de Bethelkerk, op 8 november in De Hoeksteen, op 14 november in De Ark en op 29 november in De Open Hof. Start 20.00 uur

Wie zijn de organiserende kerken?

De vier organiserende kerken maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. Sinds 2012 maken de predikanten van deze kerken ieder jaar samen een programma rond een actueel maatschappelijk onderwerp. In hun pastorale werk horen zij als vertrouwenspersonen wat mensen bezig houdt en zoeken zij samenwerking met tal van instanties en vrijwilligers in het belang van een herbergzaam maatschappelijk klimaat.

Praktische informatie

De toegang is vrij en aanmelding is niet nodig. De vier avonden zijn elk los te bezoeken. Aan het einde van elke avond is er wel gelegenheid om een vrijwillige gift te geven als u het programma hebt gewaardeerd. De organisatoren hopen op die manier een gedeelte van de kosten te kunnen terugwinnen.

Ds. Marianne Moerland