Leef toe naar Pasen door middel van bezinning én gesprek over de betekenis van dit feest.

Het thema van de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie is ‘Onvoorwaardelijke liefde’

De veertigdagentijd is voor veel christenen een tijd van bezinning en vasten. De Veertigdagentijdkalender ‘Onvoorwaardelijke liefde’ en de app van Kerk in Actie kunnen daarbij een gids zijn.

De Veertigdagentijdkalender (in boekvorm) en de app van Kerk in Actie bieden dagelijkse inspiratie voor de veertigdagentijd die op 14 februari 2018 begint. De kalender en de app sluiten aan bij het thema van de Veertigdagentijdcampagne 2018 van Kerk in Actie: Onvoorwaardelijke liefde.

App veertigdagentijd

Ook de app van Kerk in Actie geeft mensen in de veertigdagentijd inspiratie. Voor iedere dag is een korte tekst om even stil te staan.

> iPhone? Download de app hier
> Android telefoon? Download de app hier
(Er staat Advent op deze pagina’s, maar het is echt de juiste app)

Kalender

De kalender in boekvorm bevat veel materiaal in de vorm van gebeden, gedichten en bijbelteksten met uitleg. Bestel de 40dagentijdkalender 2018 via deze link.

De kalender kost u slechts 2 euro.

Doen in de stille week

Stilleweekboekje
Om samen met kinderen meer te weten te komen over de Stille (of Goede) Week, heeft het Nederlands Bijbelgenootschap het ‘stilleweekboekje’ gemaakt, boordevol vragen, weetjes, puzzels en dingen om te doen. In dit boekje staan acht stappen uit de Samenleesbijbel waarmee je als gezin, klas of groep aan de slag kunt gaan. Aan het einde van de week levert dat een mooie paasstok op. Het boekje is hier gratis aan te vragen. Vanaf tien exemplaren is het in de webshop te bestellen.