Gezocht voor de kerstmarkt

  1. Vrijwilligers voor het maken van kerststukjes.

Vorig jaar hebben we met uw hulp ca. 150 kerststukjes gemaakt. De kwaliteit was prima en er is een record opbrengst gehaald! De uitdaging is om dit succes te evenaren of zelfs te verbeteren.

Komt u helpen?

We doen een oproep aan iedereen, jong en oud, vrouwen en mannen, ervaren en minder ervaren om kerststukjes te komen maken. Neem ook vrienden of familieleden mee.

Leny Stehouwer begeleidt het maken van de kerststukjes weer. Er wordt gezorgd voor een grote variëteit aan groen, bloemen, diverse decoratiematerialen en schalen.

Heeft u thuis nog potten, vazen en schalen, neem die dan graag mee evenals een mesje en/of snoeischaar.

De kerststukjes worden dit jaar gemaakt op:

dinsdag 6 december ’s middags 14.30 – 17.00 uur en

donderdag 8 december ’s middags 14.30 – 17.00 uur en ’s avonds 19.00 – 21.00 uur. Koffie en/of thee wordt  verzorgd.

Bezoekers van de kerstmarkt verbazen zich over de sierlijke kerststukjes die voor redelijke prijzen in diverse prijsklassen beschikbaar zijn. Laten we ze dit jaar weer verrassen.

Aanmelden kan via de intekenlijsten in de kerk, telefonisch bij de ZWO leden, of via de mail bij p.kooijman@pebaco.nl.

  1. Vrijwilligers voor hulp tijdens de kerstmarkt.

Zonder de hulp van vrijwilligers kunnen we de kerstmarkt niet organiseren. De organisatie zoekt vrijwilligers  voor diverse activiteiten zoals de verkoop van kerststukjes, bloemen en planten, keuken etc.

U kunt zich aanmelden via de intekenlijsten in de kerk, telefonisch bij de ZWO leden of via de mail bij p.kooijman@pebaco.nl.

  1. Oproep voor tweedehands boeken

Heeft u nog tweedehands boeken beschikbaar voor de verkoop op de kerstmarkt? Wij kunnen een nieuwe voorraad goed gebruiken. U kunt de boeken afleveren in de kerk. Graag voor 2 december (i.v.m. sorteren).

  1. Verkoop van mooie artikelen

Wij kunnen ons voorstellen dat er mensen zijn die waardevolle artikelen bezitten, maar deze niet meer kunnen gebruiken. U kunt deze artikelen schenken/afstaan voor verkoop op de kerstmarkt bij de ZWO stand. De opbrengst gaat naar het goede doel. Indien de artikelen niet verkocht worden, kunt u ze indien gewenst weer terug krijgen. Heeft u zulke artikelen? Neem dan contact op met de ZWO-leden.

  1. Glazen potten, schalen en vazen nodig

Met de knutselactiviteiten gaan wij waxinehouders maken. Wij zoeken hiervoor glazen (jam)potjes.

De voorraad vazen, schalen en borden en mooie accessoires voor het maken van kerststukjes is uitgedund. Wilt u ons helpen de voorraad weer aan te vullen.

U kunt de glazen potjes, vazen, schalen en mooie accessoires afleveren in de kerk.